اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه 70 درصد دانش آموزان در کلاس های درس شلوغ تحصیل می کنند، گفت: به دانش آموزانی که در شیفت عصر تحصیل می کنند، بدهکاریم.
وی افزود: تمام مردم نیازمند خیر آموزشی هستند و باید از جریان مردمی سازی مفهوم سازی عمیق کنیم چون مردمی سازی همانند جریان خیر آموزشی است.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: آیین نامه مشارکت نهادهای عام المنفعه، خیری و مردمی در آموزش و پرورش را تدوین کرده ایم که توسط معاونت حقوقی ریاست جمهوری هم تصویب شده است.
مدارس غیردولتی دولت را مزاحم می دانند
وی بیان کرد: برای تحقق مردمی سازی 4 شرط نیاز است. نخست؛ حساس سازی، دوم؛ آگاهی بخشی که منوط به کارهای علمی جدی است. سوم؛ دادن نقش به مردم، در کشور دچار مانع دو طرفه میان جریان دولت و مردم هستیم و بی اعتمادی به یکدیگر در دو طرف وجود دارد به عنوان مثال وقتی به سراغ صاحبان مدارس غیردولتی بروید و بپرسید دولت کمک شما است یا مزاحم، اکثر آنها می گویند، مزاحم. باید ریشه یابی کنیم چرا این را می گویند همچنین دولت تصور می کند باید مدارس غیردولتی نظارت سختگیرانه کند .
امانی طهرانی بیان کرد: گروه های عدالت خواه تمام تلاش خود را برای ریشه کنی مدارس غیردولتی می کنند و دائم می گویند، دولت باید در آموزش و پرورش هزینه کند اما باید به این سوال پاسخ داد، آیا دولت برای این کار آمده است؟
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: چرا بهترین دانشگاه ها دولتی هستند اما مدارس دولتی ضعیف هستند. پاسخ این سوال ساده است، در دوران جنگ تحمیلی ارز فرصت مطالعاتی، توسعه دانشگاه ها و توسعه عمرانی آنها حذف نشد و از ابتدای انقلاب تا کنون به دانشگا ه ها توجه می شود.
به دانش آموزان مدارس دوشیفته بدهکاریم
وی افزود: در دهه 60 با موج افزایش جمعیت مواجه شدیم و مدارس دو شیفته شدند، به گروهی از دانش آموزان که گفتیم شیفت عصر به مدرسه بیایند، بدهکار هستیم چون دانش آموز باید صبح به مدرسه بیاید و یادگیری با کیفیت تری دارد. حتی اگر آن ایام از رشد جمعیت غافلگیر شده باشیم چرا باید هم اکنون 70 درصد جمعیت دانش آموزان کشور در کلاس های بالاتر از تراکم مجاز تحصیل کنند.
امانی طهرانی بیان کرد: نیمی از نیروهای انسانی وارد شده به آموزش و پرورش از روش های غیرمجاز هستند و تربیت معلم یک موضوع مهم است، سال 1388 مجلس قانونی برای استخدام وضع کرد که 12 بار الحاقیه خورد و هر فردی مقابل مجلس تجمع کرد برای استخدام آنها به آموزش و پرورش فشار آوردند اما دانش آموز چون صدا ندارد نادیده گرفته می شود.
وی افزود: مرحله چهارم ارائه بازخورد است و این نیازمند داشتن چشم بینا است و سیستم باید تفاوت خوب و بد را ببیند و کارهای خوب را تقویت کند که این وضعیت را نداریم.
امانی طهرانی مطرح کرد: اگر می خواهیم آموزش و پرورش را بسازیم باید مردم پای کار بیایند و اقدامات و آیین نامه ها نیازمند بازنگری جدی است، بسیاری از مدیران نقش بازدارندگی را بیشتر ایفا می کنند چون از فضای مجازی واهمه دارند یا به دستور دادن علاقه مند هستند، تمام این موارد به فضای اعتماد لطمه می زند اگر می خواهیم مردمی سازی تقویت شود باید بپذیریم که به دو سوی مردم و دولت نیاز داریم.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}